Plexiglas snijden

In onze werkplaats hebben we een mooie lasersnijmachine staan. We kunnen hiermee in verschillende diktes snijden.. Je kan hiermee tafelbordjes, knopen, awards, sokkels, letters en nog vele andere producten snijden.

Plexiglas graveren

Met onze lasermachine kunnen we in plexiglas graveren. Dit kunnen we op transparant plexiglas en op gekleurd. Als we wat dieper graveren kan de gravering afgewerkt worden met een inkleuring. Vaak wordt hier goud voor gebruikt, maar dit kan ook met andere kleuren.

Gerecycled plexiglas

Tegenwoordig heb je steeds meer verschillende soorten gerecycled plexiglas. Uit zwart, transparant, opaal en verschillende soorten andere kleuren kunnen we producten op maat maken.

Copernica tombstones

Acrylaat

Plexiglas is hetzelfde als acrylaat. Voor de meeste van onze awards en trofeeën van acrylaat heeft een gepolijste, heldere afwerking de voorkeur. Awards maken van regulier acrylaat is iets wat we al jaren doen. Maar met de wensen liever voor iets duurzaams te gaan is een award laten maken van gerecycled acrylaat nu ook zeker mogelijk. Naast de heldere uitvoering is deze acrylsoort ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De stap om te kiezen voor een duurzame award is minder groot om dezelfde look te houden als andere awards gemaakt van acrylaat.  Een award laten ontwerpen met de kleuren van jullie huisstijl is geen probleem door de vele kleurenopties of de mogelijkheid om op het acrylaat te bedrukken.

Gerecycled acrylaat, Greencast®

Greencast® is 100% gerecycled gegoten acrylaat. Greencast is de groenste en belangrijkste groene keuze in de acrylwereld. Gerecycled acryl, bekend als Greencast, is in feite een kristalheldere, kleurloze plaat. Daarnaast is het materiaal altijd kleurvast en UV-bestendig. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het oneindig hergebruikt kan worden zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor is het materiaal zeer goed te hergebruiken. Het is een volledig circulair materiaal.

mEER FLEXICON PRODUCTEN