Aanvragen

Wil je graag een award of geschenk uit duurzaam materiaal laten maken? Mail ons met wat je ongeveer wilt, hoeveel stuks en voor wanneer je dit nodig hebt en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

ontwerpen

Je kan door ons een ontwerp laten maken en je kan een eigen ontwerp aanleveren. Bij beiden opties denken we mee om tot een mooie uitwerking te komen.

materialen

We proberen steeds meer met hout en gerecycled acrylaat te werken maar staan ook open voor andere soorten duurzame materialen. Heb je een bepaald materiaal op het oog dat je op onze website nog niet bent tegenkomen? Bespreek het met ons zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Maak kennis met onze duurzame materialen

Duurzame awards

De laatste jaren krijgen we steeds meer aanvragen voor verschillende duurzaamheidsprijzen. We zien een grote afname van regulier acrylaat. Voor een trofee of award kunnen we gebruik maken van verschillende duurzame materialen om zo een award of trofee te maken met een mooie duurzame uitstraling wat lang mooi mee gaat en kan stralen op kantoor, op iemands bureau of in de trofeeënkast. Voor elk evenement of gelegenheid kunnen we samen kijken naar de eindeloze opties om zo het geschenk of award te maken waar je de show mee steelt!

Gerecycled acrylaat

Voor de meeste van onze awards en trofeeën heeft een gepolijste, heldere afwerking de voorkeur. Awards maken van regulier acrylaat is iets wat we al jaren doen. Maar met de wensen liever voor iets duurzaams te gaan is een award laten maken van gerecycled acrylaat nu ook zeker mogelijk. Naast de heldere uitvoering is deze acrylsoort ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De stap om te kiezen voor een duurzame award is minder groot om dezelfde look te houden als andere awards gemaakt van acrylaat.  Een award laten ontwerpen met de kleuren van jullie huisstijl is geen probleem door de vele kleurenopties of de mogelijkheid om op het acrylaat te bedrukken.

klik hier meer informatie over (gerecycled) acrylaat .

Award van hout

Op dit moment staan awards van hout op nummer 1 van gewenste duurzame awards. Een houten award of houten trofee is tijdloos, veelzijdig en hoogwaardig. Een combinatie van hout met materiaal als beton, acrylaat of ander materiaal is ook geen punt. De mogelijkheden van houten awards of houten trofeëen zijn eindeloos waardoor je unieke award ontwerpen krijgt.

Kartonnen awards

Karton is eigenlijk niets meer dan heel dik papier. Daarom worden dezelfde grondstoffen gebruikt om papier en karton te maken. Deze afvalstroom behoort dus tot het oud papier en is zeer eenvoudig te recyclen. In Nederland bestaat meer dan 80% van het nieuwe papier en karton uit oud papier.

Dit maakt karton een uitstekende keuze om te gebruiken bij het maken van awards en trofeeën.

Karton is gemakkelijk te snijden en te graveren, waardoor je awards kan laten personaliseren.