Wat kan Flexicon voor jou graveren in glas?

Flexicon kon richt zich vooral op de zakelijke markt. We laseren logo’s, teksten en objecten als gebouwen, boten, voertuigen en eigenlijk alles wat je als hologram graag in het glas terug zou willen zien. Teksten zijn meestal 2D in het glas gelaserd maar dikken we een beetje op zodat je het vanuit alle hoeken kan bekijken. Bij 3D hologrammen gaan we een stapje verder om het mooi in het glas te krijgen.

Logo in glas graveren

Jouw logo in een groot stuk glas kan dé blikvanger zijn voor jouw bedrijf. Een logo 3D gelaserd in glas heeft namelijk iets indrukwekkends. Dit komt omdat je vanuit alle kanten het logo kan bekijken door de speciale lasertechnieken die we gebruiken. Het is bijna betoverend om te zien en je vraagt je af hoe het in het glas gelaserd is. De laser kan jouw logo namelijk in 3D laseren waardoor het lijkt alsof jouw logo zweeft in het glas. Daarom is een glasblok met een 3D logo erin gelaserd een indrukwekkend object voor in de aankomsthal of wachtkamer.

Het maken van een 3D logo hologram in glas begint bij een 3D bestand. Is deze er nog niet kunnen we kijken naar hoe we een 2D logo om kunnen zetten naar 3D. We hebben veel ervaring in het laseren van logo’s. Schroom niet om ons een e-mail met vragen te sturen zodat je weet wat de mogelijkheden met jouw logo zijn.

Product 3D in glas graveren

Heb je een product waar je trots op bent? Of een mascotte, symbool of iets anders wat je heel graag als holoram 3D in glas wilt hebben? Wij bij Flexicon kunnen dit vaak omzetten naar een 3D model en laseren in glas. We hebben veel verschillende formaten glasblokken zodat we kunnen kijken welk formaat mooi bij je product past. Onze glasblokken komen standaard in een zwarte geschenkdoos. We kunnen zowel de glasblokken als de geschenkdoos kleurdrukken om zo een volledig gepersonaliseerd geschenk te maken.

Boot 3D in glas laseren

Voor verschillende wedstrijden en andere gelegenheden hebben wij boten als een hologram in glas gelaserd. Van 2D tot 3D, alleen een silhouet of juist met veel details, we hebben veel boten mogen laseren in glas. 

Gebouw 3D in glas laseren

Een oplevering van een gebouw of project? Of een mooi pand aangeschaft en is de wens om dit te vereeuwigen in iets wat indrukwekkender is dan alleen een foto? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bij Flexicon kunnen vanuit een 3D bestand een gebouw als hologram 3D in glas laseren. Heb je geen 3D van het gebouw? Mail ons met je wensen en we kijken naar de mogelijkheden.

Een foto in glas graveren

Een foto als uniek geschenk laten laseren in glas is ook bij ons mogelijk. Stuur de gewenste foto naar ons op en we kijken naar de mogelijkheden om de foto zo mooi mogelijk in het glas te laseren. Al onze glasblokken en glasplaten komen met een zwart geschenkdoosje welke we ook kunnen bedrukken. Zo wordt het geven van een foto in glas nóg unieker.