Het Team

Eigenaar

PAUL BROUWER

Dit is Paul. Hij is degene die Flexicon samen met het team tot zo’n mooi bedrijf heeft laten groeien.

Senior creatief productontwikkelaar

ALVIN FEITSMA

Alvin is onze werkplaatsduizendpoot. Een mooi 3D ontwerp in glas? Lichtshow in je award? Alvin deinst niet terug voor een creatieve en technische uitdaging.

Senior creatief productontwikkelaar

HARM VISSER

Harm is onze giet en hout specialist en naast zijn baan bij Flexicon, kunstenaar. Met zijn jarenlange creatieve werkervaring en oog voor een mooie en goede uitwerking, is hij een aanwinst bij het creatief denkproces en uitwerking van al onze producten.

Creatief manager

NIKKI SCHOOLDERMAN

Bij Nikki kan je terecht met bijna al je vragen. Wil je een ontwerp voor een nieuwe award? Wil je een offerte? Heb je een andere gekke vraag? Nikki helpt je graag verder.

Junior creatief productontwikkelaar

CHRISTIEN WIGHMAN

Christien kwam bij ons binnen vanuit een art & design opleiding om meer ambachtelijk werk te leren. Door de tijd heen ontwikkeld ze zich steeds meer en durft ze uitdagendere gietopdrachten aan te gaan. Hierdoor zijn we binnen Flexicon nóg meer bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken welke we nog niet eerder hebben toegepast bij complexere gietopdrachten.

Junior creatief productontwikkelaar

MARIJN DE GEUS

Marijn ondersteunt ons op alle plekken waar het mogelijk is. Waar we handen tekort komen is Marijn er. Daarom is ook zij een aanwinst voor ons team. Ieder bedrijf heeft een Marijn nodig.

Creatief manager in opleiding

JORDY SPEERSTRA

Jordy is onze nieuwe aanwinst. Omdat we groeien in het bedrijf en we je graag goed willen helpen bij je aanvraag, zal Jordy ons team ondersteunen met al je vragen.